Een kleine lening aanvragen

In tijden van een acuut geldgebrek, voor wat voor reden dan ook, kan een kleine lening uitkomst bieden. Vaak is het in dat soort situaties van belang een lening zo snel mogelijk af te kunnen sluiten.

Voor het aanvragen van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening dien je aan behoorlijk wat formaliteiten te voldoen. Daarnaast is het beoordelingsproces en het proces van afsluiten ook behoorlijk tijdrovend. En indien je snel geld nodig hebt is dit niet iets waar je op zit te wachten.

Een minilening aanvragen

Het afsluiten van een minilening daarentegen kan wel erg snel gaan. Zo snel zelfs dat je binnen 24 uur geld op jouw rekening hebt staan. Wel is het zo dat je geen al te hoge bedragen kunt lenen. Via een minilening in de vorm van een flitskrediet kan je bijvoorbeeld niet meer dan 1500 euro lenen.

Ook kan je geen lening afsluiten voor een langere termijn. Normaal gesproken dien je binnen 90 dagen de lening weer terug te betalen. Flitskredieten zijn in het leven geroepen voor situaties waarin iemand een relatief laag bedrag voor een kortere periode nodig heeft.

De rente voor een kleine lening

Wel is het zo dat je een relatief hoge rente dient te betalen voor een dergelijke lening. Dit wordt ingegeven door het feit dat er geen bkr controle wordt uitgevoerd. Het achterwege blijven van een bkr controle vergroot het risico van de kredietverstrekker. En dit  hogere risico wordt doorberekend in de rente.

Dit risico wordt gedeeltelijk opgevangen door het vragen om een garantstelling. Hierdoor kan de kredietverstrekker eventueel het geleende bedrag claimen bij diegene die zicht heeft garant gesteld.

Online aanvragen van een kleine lening

Het afsluiten van een minilening kan je geheel online doen. Het aanvraagproces is eenvoudig en zo ingericht dat dit binnen 10 minuten kan worden gedaan.

Daarnaast wordt er niet gevraagd om allerlei document aan te leveren zoals dit voor andere leningen wel wordt gedaan. Ook hoef je bijvoorbeeld geen bewijs van een vaste baan te overleggen.

Lenen kost altijd geld, dit gaat ook op voor een minilening.

Website aanmelder een puur informatieve website.

Geef een antwoord